Printer Friendly Version ПОСЕТА ПРЕМИЈЕРА Р. СРБИЈЕ АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА ЦИРИХУ, 08-09.12.2016. @ 13 December 2016 09:57 AM

Председник Владе Р. Србије А.Вучић, боравио је у посети Швајцарској Конфедерацији 08. и 09. децембра о.г. Том приликом, ПВ А.Вучић је учествовао на скупу „World Minds“ у Цириху. Реч је о скупу лидера из света науке, уметности и економије који су разменили искуства из области напредних технологија, привреде, друштвених односа, науке и културе.
ПВ А.Вучић је отворио скуп, заједно са председником Швајцарске Конфедерације Ј.Шнајдер-Аманом. У оквиру свог излагања на Конференцији „World Minds“, ПВ А.Вучић је говорио о конкретним резултатима које је постигла Влада Р. Србије на плану спровођења економских реформи, процесу европских интеграција Србије, реформи образовања и значају сарадње коју Србија остварује са Швајцарском у области дуалног образовања.
ПВ А. Вучић имао је и одвојен сусрет са председником Швајцарске Ј.Шнајдер-Аманом и том приликом разговарао о билатералним односима Србије и Швајцарске.