Printer Friendly Version „ДЕСЕТА МЕДИЈСКА КОНФЕРЕНЦИЈА ДИЈАСПОРЕ И СРБА У РЕГИОНУ“ @ 9 December 2020 01:03 PM

Обавештавамо да Удружење новинара Србије (УНС), уз подршку Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону Министарства спољних послова, организује „Десету медијску конференцију дијаспоре и Срба у региону“ 29. децембра 2020. године. Конференција ће због пандемије заразне болести COVID-19 бити одржана путем ZOOM апликације.
Тема Десете конференције ће бити рад медија, организација и рад удружења Срба из региона и дијаспоре током пандмеије изазване корона вирусом, те да ли је и на који начин она утицала на квалитет рада и економску одрживост медијске делатности Срба у дијаспори.
У другом делу Конференције биће представљен УНС-ов сајт www.umrezavanje.rs покренут поводом десете јубиларне Конференције, са идејом да представља платформу за умрежавање медија и организација Срба из региона и дијаспоре са матичном државом.
Молимо све представнике медија, организација и удружења који на територији Швајцарске производе садржаје на српском језику, а заинтересовани су за учешће на Конференцији, да пријаве шаљу на е-маил ana.petronijevic@uns.rs до 17. децембра.