Printer Friendly Version „DESETA MEDIJSKA KONFERENCIJA DIJASPORE I SRBA U REGIONU“ @ 9 December 2020 01:04 PM

Obaveštavamo da Udruženje novinara Srbije (UNS), uz podršku Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Ministarstva spoljnih poslova, organizuje „Desetu medijsku konferenciju dijaspore i Srba u regionu“ 29. decembra 2020. Godine. Konferencija će zbog pandemije COVID-19 biti održana putem ZOOM aplikacije.
Tema Desete konferencije će biti rad medija, organizacija i rad udruženja Srba iz regiona i dijaspore tokom pandemije izazvane korona virusom, te da li je i na koji način ona uticala na kvalitet rada i ekonomsku održivost medijske delatnosti Srba u dijaspori.
U drugom delu Konferencije biće predstavljen UNS-ov sajt www.umrezavanje.rs pokrenut povodom desete jubilarne Konferencije sa idejom da predstavlja platformu za umrežavanje medija i organizacija Srba iz regiona i dijaspore sa matičnom državom.
Molimo sve predstavnike medija, organizacija i udruženja koji na teritoriji Švajcarske proizvode sadržaje na srpskom jeziku, a zainteresovani su za učešće na Konferenciji, da prijave šalju na e-mail ana.petronijevic@uns.rs do 17. decembra.