Printer Friendly Version Амбасадор Брадић на отварању прве пословнице МТЕЛ у Швајцарској 14.10.2022. @ 17 October 2022 08:40 AM
Амбасадор Републике Србије у Берну Горан Брадић честитао је генералном директору Телеком Србије Љубомиру Лучићу на званичном почетку пословања на тржишту Швајцарске, које је симболично означено отварањем прве пословнице фирме МТЕЛ Швајцарска у тржном центру у близини Цириха (Волен), која послује у оквиру српске телекомуникационе компаније.

Брадић је пожелео добре резултате и успех руководству Телеком Србије, која је после шест година пословања у Аустрији, сада наступила и на тржишту Швајцарске.

Изразио је уверење да ће бројни наши грађани, људи са простора бивше Југославије, али и Швајцарци, постати клијенти наше компаније која нуди посебно прилагђене пакете својих услуга мобилне телефоније, интернета и ТВ-програма.

Директор Лучић истакао је да почетак пословања у Швајцарској представља велики дан за српску телекомуникациону компанију, која наставља са својим јачањем и ширењем пословања. Он је, такође, захвалио Амбасади и Генералном конзулату у Цириху на подршци у промовисању компаније МТЕЛ Швајцарска.

Генерални директор МТЕЛ Швајцарска Стефан Божић указао је да су искуства из Аустрије, где компанија има више од 130.000 корисника, од чега више од 15% чине Аустријанци, врло драгоцена и да представљају најбољи показатељ успеха нашег телекомуникационог гиганта.