Printer Friendly Version Ambasador Bradić na otvaranju prve poslovnice MTEL u Švajcarskoj 14.10.2022. @ 17 October 2022 08:42 AM
Ambasador Republike Srbije u Bernu Goran Bradić čestitao je generalnom direktoru Telekom Srbije Ljubomiru Lučiću na zvaničnom početku poslovanja na tržištu Švajcarske, koje je simbolično označeno otvaranjem prve poslovnice firme MTEL Švajcarska u tržnom centru u blizini Ciriha (Volen), koja posluje u okviru srpske telekomunikacione kompanije.

Bradić je poželeo dobre rezultate i uspeh rukovodstvu Telekom Srbije, koja je posle šest godina poslovanja u Austriji, sada nastupila i na tržištu Švajcarske.

Izrazio je uverenje da će brojni naši građani, ljudi sa prostora bivše Jugoslavije, ali i Švajcarci, postati klijenti naše kompanije koja nudi posebno prilagđene pakete svojih usluga mobilne telefonije, interneta i TV-programa.

Direktor Lučić istakao je da početak poslovanja u Švajcarskoj predstavlja veliki dan za srpsku telekomunikacionu kompaniju, koja nastavlja sa svojim jačanjem i širenjem poslovanja. On je, takođe, zahvalio Ambasadi i Generalnom konzulatu u Cirihu na podršci u promovisanju kompanije MTEL Švajcarska.

Generalni direktor MTEL Švajcarska Stefan Božić ukazao je da su iskustva iz Austrije, gde kompanija ima više od 130.000 korisnika, od čega više od 15% čine Austrijanci, vrlo dragocena i da predstavljaju najbolji pokazatelj uspeha našeg telekomunikacionog giganta.